Alkossunk fából

Ha a hangulat megvan, akkor el lehet kezdeni alkotni, nem kell megvárni vele a decembert, hiszen akkor ezer más tennivalónk is van.  Ilyenkor ősszel még nyugodtan lehet gyűjtögetni a természetből is hozzávalókat, pl. tobozokat meg mindenféle terméseket, és ha van kedvünk készíthetünk is valamit. Persze nem kell kitenni még, elfér egy dobozban vagy a polcon,… Tovább »

A karácsony színei

Amikor a karácsonyunkat tervezem, először általában azt döntöm el, milyen színekből áll majd össze a dekoráció. A legtöbbször piros-fehér volt, tavaly pedig kék-fehér. Idén az arany – fehér színkombináció felé húz a szívem. Eddig sosem sikerült elérni, hogy a fánk is az aktuális dekoráció színeiben tündököljön, a család ebből nem enged, ők azt szeretik, ha… Tovább »

Karácsonyi tervező

Van aki kis cetlikre, post it-re, noteszra esetleg gépen szerkesztett word dokumentumra vagy épp excel táblára esküszik. Én egy kis karácsonyi tervezőbe gyűjtök minden információt, amire az ünnepi készülődéshez szükségem van. Egy gyűrűs mappát vontam be karácsonyi csomagoló papírral, még évekkel ezelőtt. Ebben praktikusan tudom rendezgetni a lapokat, tudom bővíteni is, ha esetleg szükség lenne… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!