Alkossunk fából

Ha a hangulat megvan, akkor el lehet kezdeni alkotni, nem kell megvárni vele a decembert, hiszen akkor ezer más tennivalónk is van.  Ilyenkor ősszel még nyugodtan lehet gyűjtögetni a természetből is hozzávalókat, pl. tobozokat meg mindenféle terméseket, és ha van kedvünk készíthetünk is valamit. Persze nem kell kitenni még, elfér egy dobozban vagy a polcon,… Tovább »

Poháralátét fehér és arany színekben

Ahogy beköszöntött a borongós, esős idő, a kedvem is megjött az alkotáshoz. A múlt héten találtam egy rég elfeledett parafa poháralátétet, ezt terveztem átalakítani kicsit. Ma a kezembe akadtak az akril festékek is, így délelőtt nekiláttam munkának. Nagyon egyszerűen elkészült, a száradási időket leszámítva gyorsan is! 🙂 Hozzávalók:Parafa pohár alátétFehér akril festékArany akril festék EcsetHobbi… Tovább »

A karácsony színei

Amikor a karácsonyunkat tervezem, először általában azt döntöm el, milyen színekből áll majd össze a dekoráció. A legtöbbször piros-fehér volt, tavaly pedig kék-fehér. Idén az arany – fehér színkombináció felé húz a szívem. Eddig sosem sikerült elérni, hogy a fánk is az aktuális dekoráció színeiben tündököljön, a család ebből nem enged, ők azt szeretik, ha… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!